Dolar 32,3788
Euro 34,7423
Altın 2.409,50
BİST 10.098,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

Kataloglu fuhuş çetesi çökertildi! 27 gözaltı

Kataloglu fuhuş çetesi çökertildi! 27 gözaltı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Temmuz 2022 12:21

Aksaray’ın da aralarında bulunduğu 5 ilde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettikleri belirlenen, 19’u kadın 27 kişi yakalandı.

Aksaray’ın da aralarında bulunduğu 5 ilde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettikleri belirlenen, 19’u kadın 27 kişi yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte fuhuş yapan ve fuhşa aracılık eden kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattığı operasyonda aralarında Aksaray’ın da bulunduğu Antalya, İzmir, Nevşehir ve Aksaray’da yaşayan 49 kadının fuhuş yapmasına aracılık edip, yer, imkan ve kazanç sağladıkları belirlenen 19’u kadın 27 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmada göz altına alındılar.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fuhuş yapan kadınların, ‘müşteri’ olarak adlandırdıkları erkekleri ‘zengin’, ‘zengin ama keko’, ‘zengin iş adamı’ olarak 3’e ayırdıkları öğrenildi. 3 ay süren teknik takip sonucu fuhuş yapan ve geçimini bu şekilde sağlayan kadınların sosyal medya ve WhatsApp üzerinden iletişime geçtikleri, numaralarını vererek diğer arkadaşlarına da söyleyip, rezidans, otel veya müşteri evlerinde fuhuş yaptıkları, tek seans ücretlerinin 2 bin TL, saatlik ücretlerinin 4-5 bin TL, gecelik ücretlerinin ise 8-10 bin TL olduğu belirlendi. Fuhuş yapan kadınların ayrıca birbirlerine müşteri yönlendirdikleri, katalog fotoğraflar ile kendilerini tanıttıkları tespit edildi. 19’u kadın 27 kişinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 27 kişi yakalandı. Gözaltına alınan Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi..

blank blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.