Dolar 32,3654
Euro 34,7356
Altın 2.393,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 19°C

Küçük Başkan Kerem Ölçü belediyenin çalışmalarını değerlendirdi

Küçük Başkan Kerem Ölçü belediyenin çalışmalarını değerlendirdi
Aksaray Anadolu AŞ
25 Nisan 2023 13:41

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık koltuğuna 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’yü oturttu.  

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık koltuğuna 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’yü oturttu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, makamını bir süreliğine Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’ye teslim etti.

Okul Müdürü Mehmet Aras, öğretmeni Lale Kaya ve arkadaşları ile Aksaray Belediyesi hizmet binasına gelen küçük Başkan Kerem Ölçü ‘nün ilk talimatı Kültür Müdürlüğüne oldu. Okullarda yürütülen kültürel etkinliklerin çok sevildiğini ifade eden Ölçü bu tür etkinliklerin artırılmasını istedi.

Aksaray Belediyesine bağlı diğer birim müdürlerini de tek tek arayan Kerem Ölçü birim müdürlerinden bilgiler alarak talimatlar verdi. Aksaray Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen tiyatro gösterilerinin yaygınlaşması gerektiğini söyleyen Kerem Ölçü, Aksaray’da yürütülen ağaçlandırma çalışmalarının da iyi bir noktada olduğunu söyledi.

Misafirleri ile öz çekim yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günün anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Dinçer, Küçük Başkan Kerem Ölçü’ye teşekkür ederek başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.