Dolar 32,5890
Euro 34,8231
Altın 2.416,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Laminate Veneer (Yaprak porselen) uygulaması

Laminate Veneer (Yaprak porselen) uygulaması
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2016 23:25

Diş hekimliğinde arayışlar bitmemekte, yeni uygulamalar ortaya çıkmaktadır. Diş estetiği de farklı alanlardaki estetik kadar önemlidir. Bu alanda diş hekimliğinde büyük bir yükseliş yaşanmaktadır. Diş estetiği bakımından kimi insanlar doğuştan şanslıdır. Kimileri de sonradan yeni bir estetik kazanmak, harika gülüşlere sahip olmak isteyecektir. İyi ağız bakımı yapılmış olsa da dişlerde zamanla lekeler, renk farklılıkları ortaya çıkabilmektedir. Bu farklılıkların ve diş şekil bozukluklarının giderilebilmesi diş hekimliğinin işidir. Laminate Veneer adı verilen bir uygulamayla sorunlar giderilebilmektedir.

Yaprak porselen olarak da bilinen Laminate Veneer birkaç gün gibi kısa bir zamanda ihtiyaç duyulan dişler üzerine kaplanarak sahne sanatçılarını aratmayacak kadar harika bir görünüş kazandırabiliyor.

Özelikle kolay görünen ön kısımdaki dişlerde kaza sonucu kırıklar, sert kabuklu besinlerin tüketimi sırasında ortaya çıkabilecek çatlak, aşınma gibi diş değişikliklerde mükemmel çözümler sunan Laminate Veneer, kişileri rahat ve kendine güvenen gülüşlerle tanıştırmaktadır. Gülüşüyle farklılık yaşayabilmeyi hedefleyenlerin tercihi olan Laminate Veneer uygulaması ile küçük olan dişler bir orantı gözetilerek genişletilerek dudaklara da daha estetik, dolgun bir görüntü kazandırabilmektedir.

Laminate Veneer (Yaprak porselen) uygulaması

Dişleriyle ilgili sorunları olan kişilere özgüvenini yeniden kazanabilmelerini destekleyen yaprak porselen uygulamasında son derece iyi bir başarı yakalanmaktadır. Oldukça ince olan yaprak porselen kaplamalar görünüm olarak diğer dişlerden fark edilmeyecek, mükemmel bir uyum sağlanacaktır. Malzeme olarak kullanılan porselenin dayanıklılığı fazladır, kişiyi rahat ettirecektir. Uygulaması yapılmadan önce bir model hazırlanmakta, hasta nasıl duracağını önceden görerek daha rahat karar verebilmektedir.

Yaprak porselen uygulaması yaptıranlar uzun yıllar sorun yaşamadan kullanabilmek için ağız bakımlarını ihmal etmemelidir. Laminate Veneer kolay aşınmaz, fazlaca kahve, sigara, çay tüketilse de renginde değişme olmayacaktır.

Yaprak porselen Uygulandığı durumlar

  • Diş beyazlatma çalışmalarıyla geçmeyen renk değişimlerinin giderilmesinde
  • Aralıklı dişlerde
  • Çatlak, aşınma ve kırık mevcut olan dişlerde
  • Hasar gören dolgularda
  • Eğri görünümlü ve çarpık dişlerde estetiği sağlayabilmek amacıyla uygulanır.

Yaprak porselen hakkında daha fazla bilgi için: http://www.dentumitkoy.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.