Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

LÖSEV’den Vali Pekmez’e ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Aksaray İl Temsilcisi Faruk Gökduman 27 Mayıs – 2 Haziran Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti..

LÖSEV’den Vali Pekmez’e ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mayıs 2017 01:15

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Aksaray İl Temsilcisi Faruk Gökduman 27 Mayıs – 2 Haziran Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.

Lösev’in çalışmaları ve tedavi gören hastaların durumu hakkında Vali Pekmez’e bilgi veren Gökduman; Aksaray’da 0-16 yaş grubunda 52,16 yaş üzerinde 40 toplam 92 hastanın bulunduğunu bildirdi.

Bu yıl 27 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında 16. Düzenlenecek Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasında; dünyada artış gösteren hastalığa dikkat çekerek farkındalık oluşturulmasının amaçlandığını ifade eden Gökduman; Löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu hastaların maddi ve manevi açıdan oldukça yıpratıcı bir süreç yaşadığını belirtti. LÖSEV Vakfının bu konuda yaptığı çok önemli çalışma ve hizmetlerinin bulunduğun belirten Gökduman; Ankara’da Vâkıfın düzenlediği kampanya ile tamamen vatandaşların destekleri ile yapılan 400 yatak kapasiteli hastanede ücretsiz tedavi hizmeti verildiğini söyledi.

Lösemi tedavisi gören çocuklar ve aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Aykut Pekmez; hastalığın tedavi sürecinde aile bireylerinin dayanışmasına vurgu yaparak toplumun da bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez LÖSEV İl Temsilcisi Gökduman ve ailelere teşekkür ederek tedavi gören çocuklara çeşitli hediyeler verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.