Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Mahalle buluşmasında TOGG ve kupa heyecanı yaşandı

Mahalle buluşmasında TOGG ve kupa heyecanı yaşandı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2023 11:51

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tarafından mahallelerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde çözüme kavuşturmak için düzenlenen Mahalle Meclisi Toplantılarında yerli otomobil TOGG ve Aksaray Belediyespor’un kazandığı kupa mahalle sakinleri ile buluşturuluyor.

Ereğlikapı Mahallesindeki Selçuklu ilkokulu bahçesinde düzenlenen mahalle buluşmalarına tüm toplantılarda olduğu gibi Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile beraber mahalle muhtarı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri hazır bulundu.

Mahalle ile ilgili vatandaşlardan gelen asfalt eksikliklerinin giderilmesi, kaldırımların onarılması, parklardaki oyun alanlarının yenilenmesi, ağaçlandırma ve aydınlatma gibi soruları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tek tek cevapladı. Başkan Dinçer, taleplerin çözüme kavuşturulması adına beraberindeki ekiplere talimatlar verdi.

Ereğlikapı Mahallesi sakinlerinin ve Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren esnafların talep ettiği Efor Alt geçidinin olduğu bölgeye yaya üst geçidi yapılması hakkında da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’den müjdeli haber geldi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Efor Alt Geçidinin olduğu bölgede yayalara güvenli ulaşım imkânı sunmak için projelendirdikleri üst geçidin detaylarını mahalle sakinleri ile paylaştı.

Mahalle meclisi toplantısına yoğun ilgi gösteren çocuklara Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer çeşitli oyuncaklar hediye etti. Mobil ikramlarından lokma ve doldurma ikram eden Belediye ekipleri çocukların yüzünü güldürdü..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.