Dolar 32,4953
Euro 34,5758
Altın 2.498,24
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okutuldu

Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okutuldu
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2018 16:36

ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okutulup dualar edildi.

Aksaray’da, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Mehmetçik için program düzenlendi. ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneğince düzenlenen programda, geçen yıl Kur’an-ı Kerim okumada dünya birincisi olan Kamal Mahmadov ve Türkiye ikincisi hafız Bekir Büyükkurt ile birçok hafız tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve Mehmetçik için dua yapıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dernekte düzenlenen programda yaptığı konuşmada, tüm dualarının kahraman Mehmetçikle olduğunu ifade etti.

“Biz öyle bir milletiz ki dedelerimiz hep şehit. Bizler şehit torunları, şehit çocuklarıyız.” diyen Yazgı, şunları kaydetti:

“Bu toprakların kıymetini biliyoruz ve değerinin de farkındayız. 15 Temmuz’da da bunu net bir şekilde gösterdik. Dış mihraklar terör devletlerini Türkiye’ye sınır yapalım, Türkiye’nin başına bela edelim diye uğraştılar. Ama Allah’a şükür ki bir şeyi hesap edemediler, dünyanın en büyük lideri bizim başımızda. Recep Tayyip Erdoğan bizim başımızda. Onu hesap edemediler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.