Dolar 32,3775
Euro 34,7618
Altın 2.436,00
BİST 9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Meteoroloji’den Aksaray’a uyarı

Meteoroloji’den Aksaray’a uyarı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2022 17:06

Meteoroloji İşleri 8. Bölge Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek olan Aksaray’a uyarıda bulundu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın, bu hafta sonundan itibaren Aksaray, Konya, Karaman, Niğde’de etkili olması bekleniyor. Önümüzdeki hafta başından itibaren, bölgemizin Karadeniz üzerinden gelecek daha soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, bunun sonucunda bölge genelinde aşırı soğuk hava koşullarının görüleceği tahmin ediliyor.

Yarın bölgemizde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlayacak yağışların zamanla yoğun kar yağışı olarak devam edeceği tahmin ediliyor. Pazar günü ise tüm bölge genelinin yoğun kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren, Karadeniz üzerinden gelecek aşırı soğuk hava nedeniyle bölgemizde beklenen yağışların kar şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre aşırı soğuk ve kar yağışlı havanın 27.01.2022 Perşembe akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.