Dolar 32,4954
Euro 34,9278
Altın 2.425,77
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 25°C
Paz 25°C

MHP İl Başkanı Çölkesen’den seçim açıklaması

MHP İl Başkanı Çölkesen’den seçim açıklaması
Aksaray Anadolu AŞ
15 Mayıs 2023 17:25

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çölkesen açıklamasında şunları söyledi:

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Milletvekili Genel Seçimleri; ülkemizde takdire şayan bir sağduyu ve hassasiyet içinde tamamlanmış olup, seçimler Aksaray’ımızda da sakin bir ortamda, huzur içinde ve demokratik olgunlukla yapılmıştır. Bu hassasiyet için vatandaşlarımıza ve siyasi partilerimizin il başkanlarına teşekkür ediyorum.

Aksaray’da Cumhur İttifakı 3 Milletvekili, Millet İttifakı ise 1 Milletvekili çıkarmıştır. Türkiye genelinde Cumhur İttifakı Mecliste çoğunluğu sağlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan, seçimi açık ara önde tamamlamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi yapay anketlere rağmen Türkiye genelinde Milletvekili sayısını artırmıştır. Bizlere destek olan Aksaray’lı hemşehrimize teşekkür ediyorum. Aksaray’dan seçilen 4 milletvekilini tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda yine açık ara birinci geleceğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inancımız tamdır. Bundan sonra çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz. Gece gündüz demeden çalışan teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.