Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 12 Mayıs’ta Aksaray’da olacak

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 12 Mayıs’ta Aksaray’da olacak
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2023 17:46

Cumhur İttifakı adına MHP Lideri Devlet Bahçeli, Aksaray’da düzenlenecek olan mitingde partililere seslenecek.

Cumhur İttifakı adına MHP Lideri Devlet Bahçeli, Aksaray’da düzenlenecek olan mitingde partililere seslenecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cuma günü Aksaray’da halka hitap edeceğini duyuran MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı tüm Aksaraya halkını mitinge davet ederek; “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli, Cuma günü saat 16:00’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda Aksaray halkına hitap edecektir. Tüm Aksaraylıları “Büyük Aksaray Mitingimize davet ediyorum” dedi.

Aksaray’da Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ile birlikte Aksaray halkına hizmet etmek, Aksaray’ın sorunlarını meclise taşımak için yola çıktıklarını ifade eden Kaşlı, “Bizler bu zamana kadar yolunu ve rotasını yitirmemiş ülkücüler olarak dün olduğu gibi bu günde vatanımıza, şehrimize hizmet etmek için huzurunuzdayız. Vekilliğim boyunca ülkem, milletim ve şehrim için hep en iyisin ve en doğrusunu yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra da mecliste MHP’nin gücünü artırarak diğer vekil arkadaşlarımla birlikte gayret göstermeye de devam edeceğim. Bizim özümüz bir safımız doğrudur. Bu yoldan asla şaşmayacağız” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.