Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

MHP’li adaylar: “Kirli oyunları 1 Kasım’da bozulacak”

MHP Milletvekili Adayları Gülpınar ve Gülağaç’a çıkartma yaptılar..

MHP’li adaylar: “Kirli oyunları 1 Kasım’da bozulacak”
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ekim 2015 20:30

Seçim çalışmalarını en hızlı sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi adayları, her günü seçimin son günü gibi yaşayarak ev ev kapı kapı dolaşmayı sürdürüyor. Gittiği birçok yere ikinci ve üçüncü ziyaretlerini gerçekleştiren milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinden sonra sahalardan kopmayışının bunun halk tarafından büyük bir teveccüh topladığını dile getiriyor.

Gülpınar Kasabası ve Gülağaç ilçesine çıkartma yapan MHP Milletvekili adayları Turan Yaldır, Av. Nilgün Tosun, Av. Ayşe Deniz Ay ve parti yöneticileri kasaba ve ilçede esnaf ve vatandaş ziyarette bulundular. İlk önce Gülpınar Kasabası’na uğrayan ve burada Teymen ve Topçu Aileleri’nin düğünlerine katılarak çiftleri tebrik ettiler. Burada basına açıklama yapan Av. Nilgün Tosun, “Aksaray’ın köyleri kasabaları bakan görmeye alışık değil ama bizleri yabancı görmüyorlar. İlk geldiğimiz anda sıcak bir kucaklama ile bizleri karşılıyorlar. Bu bütün yorgunluğumuzu alıyor ve güzel bir enerji veriyor. Bakın burada bir çiftimizin düğünündeyiz.

Onları yalnız bırakmadık. Halkımız yıllardır yalnız bırakılmış. Seçimden seçime geçerken uğranılmış. Vatandaşımız kimlerin her gün yanında olduğunu kimlerin ise oy avcılığı yaptığını iyi biliyor. Bizler 7 Haziran seçimleri öncesinde sonrasında ve şimdilerde onlar ile bağlarımızı hiç koparmadık. Ve rahat rahat dolaşabiliyoruz. Yüzümüzü düşüreceğimiz hiçbir şey yok çok şükür” dedi. Av. Ayşe Deniz Ay’da, “Gururla söylüyorum ki; şu anda Aksaray’da en yoğun, en kapsamlı seçim çalışmasını biz yapıyoruz. Evde, sokakta, çarşıda, pazarda; bütün sahada en iri en diri partiyiz.

Tabandan tavana bütün katmanlarda bütün mensuplarımız adeta et ile kemik misali kaynaşmış durumda. Allah’ın izniyle bu emeklerimizi iktidarla taçlandıracağız” diye konuştu. Gülağaç ilçesinde de vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen adaylar, Gülağaçlı seçmenlerden destek istediler. “Milletvekili adayı arkadaşlarım ve ben kendini Aksaray’a 3 ayda kanıtlamış insanlarız. Bizlerin bu saatten sonra Aksaray’da başka bir derdi olamaz. Ortak sevdamız Aksaray sevdasıdır” diyen Milletvekili Turan Yaldır “Siz hemşerilerimin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ederim. Sizlerin desteği ile vekil seçildikten sonra asla ata ocağımı vatanımı Aksaray’ı unutmadım. Sizlerden gelen her istek her talep benim baş tacım olmuştur. Ancak bu kısa sürede yaptıklarımızın yeterli olduğunu düşünmüyorum Aksaray daha çok hizmetleri hak ediyor ve bu hizmetleri alacak. 13 yıllık AK Parti iktidarında gelinen nokta ortada. Bizim vekil seçilmemizden sonra oy avcılığı ve telaşla bir hizmet yarışına düştüler ama bunu benim hemşerilerim biliyor. Onların akıllarıyla alay edenlerin farkında Türkiye’nin ve Aksaray’ın bizlere ihtiyacı var. 1 Kasım seçimleri çok önemli değerli hemşerilerim Aksaray’ımızda oynanan kirli oyunları sizler bozacaksınız.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.