Dolar 32,3453
Euro 34,7787
Altın 2.394,76
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C

MHP’li Çölkesen’den partiden ayrılanlara kucaklaşma çağrısı!

MHP’li Çölkesen’den partiden ayrılanlara kucaklaşma çağrısı!
Aksaray Anadolu AŞ
20 Nisan 2023 12:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, geçmişte MHP’den ayrılanlara kucaklaşma çağrısında bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, geçmişte MHP’den ayrılanlara kucaklaşma çağrısında bulundu.

İl Başkanı Çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“MHP Genel Başkanı Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli, Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımızın “MHP’ye dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmesi beklentimdir.” sözleriyle partimizden ayrılan arkadaşlarımıza çağrıda bulunmuştu.

Bizler de Aksaray’da daha önce partimizden ayrılan arkadaşlarımıza aynı daveti yapıyoruz. Bu arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman tarafımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti, safımız Büyük Türk Milleti olmuştur.

Zaman olmuş kırgınlıklar, kızgınlıklar ve küslükler vasat bulmuştur. Zaman olmuş kopuşlar, kırılışlar yaşanmıştır. Ana gövde sağlam olduğundan, fazilet ve fikriyat derinlere tutunduğundan dönem dönem şiddeti artan fırtınalar hamd olsun tesirsiz kalmıştır.

Elbette dalından kopan yaprağın akıbetini her zaman rüzgâr tayin etmiştir. Bu durum şaşmaz bir hayat ve siyaset gerçeğidir. Milliyetçi Hareket Partisi düştüğü her yerden kalkmasını başarmış, adeta küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir. Çünkü davamız hak davasıdır, hakikat davasıdır, Allah davasıdır.

MHP’den kopan dava arkadaşlarımız 2017 de başka parti kurmuşlardır. Ancak geçmişte birlikte yürüyüp, beraberce mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızın önemli bir kısmı dışlanmış ve kenara itilmişlerdir.
Yola çıkılanlar yolda bulunanlara değişilmiştir. CHP ve HDP ile ittifak hiçbir vicdan sahibi arkadaşımızın kabullenemeyeceği bir durum olarak hafızalara kazınmıştır.

Her ne yaşandıysa geride kalmış, herkes için ders niteliğinde olmuştur. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. Çağrımız birliğe, beraberliğe ve heyecanla tokalaşmayadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılan arkadaşlarımızı Ramazan Bayramının 2.Günü Saat 14.00 de teşkilatımızda yapılacak bayramlaşma programına davet ediyorum. Hayırlı Bayramlar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.