Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

MHP’liler tam kadro katılacak

MHP’liler tam kadro katılacak
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2018 02:30

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün ilimizde yapacağı mitinge, AK Parti teşkilatı MHP’lileri de davet ettiler.

Davetle ilgili toplantıya MHP Aksaray teşkilatı da olumlu cevap verecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizim de adayımızdır ve mitinge katılacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen toplantı ile ilgili olarak bilgi verdi. MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, toplantıya MHP İl başkanı olarak ben, ilçe başkanımız Cavit Çıtak, Milletvekili adaylarımız Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli ile AK Parti il Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Muhammed Aktaş katıldı.

Toplantıda bizleri bugün ki Cumhurbaşkanımızın Aksaray mitingine ve iftar programına davet ettiler. Bizlerde Recep Tayyip Erdoğan bizim de Cumhurbaşkanı adayımızdır ve miting ile iftara programına katılacağımızı bildirdik” dedi.

Cumhur ittifakının adayları ve il başkanları bugüne kadar Cumhur ittifakının seçim çalışmalarında memnun olduklarını ve bundan sonra da aynı şekilde devam edilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.