Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Milletvekili Aydoğdu, köy ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve parti yönetimi merkeze bağlı köyleri tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Milletvekili Aydoğdu, köy ziyaretlerini sürdürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ekim 2021 21:41

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği programa, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, İGM ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Milletvekili Aydoğdu ile beraberindeki heyet Cumali, Çatin, Ozancık ve Sarıkaraman köylerinde muhtar, köy temsilcisi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara kaliteli ve en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Ziyaret ettiğimiz bu köylerimizde bizleri bağırlarına basan, evlerini, sofralarını paylaşan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Köylerimizde kanalizasyon, içme suyu ve kilitli parke sorunları nerdeyse kalmamış. Köylerimizde düzenli olarak çöpler toplanıyor. Köy konakları ve taziye evleri büyük oranda yapılmış. Yapılmamış eksik kalan hizmetleri de muhtarlarımız ile görüşerek süreç içerisinde çözeceğiz inşallah. Biz sorunları çözmek için siyaset yapıyoruz. Birileri ise çözümsüzlük için politika yapıyor. AK Parti olarak 19 yıldır her zaman bu ilke ile hareket ettik. Milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk ise, “AK Parti İl Başkanlığı olarak yaklaşık 4 aydır Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İGM Başkanımız, tüm yönetim kurulu ve İGM üyelerimiz ile ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. 177 köyümüzün 144’ünü ziyaret ettik. AK Parti ailesi olarak ilimizde sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.