Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 12°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Modern Evlerde Kapı Modelleri

Modern Evlerde Kapı Modelleri
Aksaray Anadolu AŞ
11 Şubat 2022 23:32

Ev dekorasyonlarının en önemli parçalarından birisi olan kapılar tüm tasarımları etkilemektedir. Ev ortamlarında en sık kullanılan parçalardan birisi olan kapılar farklı modelleri ile evlere farklı bir ortam ve hava katmaktadır. Ev ortamınızın daha klas görünmesi için lake kapılar yeni yıllarda moda olmuştur. İç kapı odaları ve lake kapılar için İstanbul Başakşehir’de TORUN KAPI firması (İkitelli keresteciler sitesi 23 blok no 17) ve telefon numarası (0 212 442 33 21) mebrankapı.com öne çıkmaktadır. Evlerinizin görünümünü en fazla etkileyen dekorasyon parçalarından birisi olan oda kapıları günümüzde farklı modelleri ile dikkat çekmektedir.

Gelişen teknoloji ve ev dekorasyonu ile birlikte insanlar kapı modeli incelemektedir. Yeni tasarım kapı modellerini incelemek isteyen kimseler ise bu noktada ki tercihlerini membrankapı.com adresinden takip ediyor.

Evinizin dekorasyon kısmına katkı sağlayan kapılar farklı modelleri ile tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Son yıllarda eskitme kapı modelleri insanların ilgisini çekerken, avangart kapı lake kapı ve membran kapıları da yeni modelleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

blank

Aralarında en çok tercih edilen kapı modellerinden birisi olan membran kapılar diğer kapılara oranla daha zor çizilmektedir. Membran kapıların çiziklere karşı dayanıklılığın yanında Amerikan kapısı olması da kullanıcılar tarafından tercih sebebi olabiliyor. Bu kapıların diğer modellere oranla daha fazla çeşidi olması kullanıcılar tarafından da kabul görürken son yıllarda müteahhitlerin de radarına girdi. Yeni binalarda tercih edilen membran kapılar ev sahiplerini farklı tasarımlarıyla mest ediyor. Çoğu zaman farklı tasarımlı kapılara sahip olmak insanların en önemli isteklerinden bir tanesi.

Modern evler için farklı kapı modelleri Torun Kapı firması ile birlikte özel üretimle adreslerinize kadar teslim oluyor. İstanbul Başakşehir’de bulunan Torun Kapı firması uzun yıllar kullanabileceğiniz, kolay hasar görmeyen, dayanıklı ve kaliteli kapı üretimleri ile insanların dikkatlerini toplamış durumda. Torun Kapı satış mağazaları üzerinden çeşit çeşit kapı modelleri incelenebilirken, web sayfası ve telefon numaralarından da yeni modeller ve kapı ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.