Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

“Mush Mush ve Arkadaşları” Boomerang TV’de başlıyor

Mush Mush ve Arkadaşları, eğlenceli, komik ve neşeli çizgi filmlerin buluşma adresi Boomerang TV’de çocuklarla tanışıyor. Yakın arkadaşları Lilit …

“Mush Mush ve Arkadaşları” Boomerang TV’de başlıyor
Aksaray Anadolu AŞ
27 Şubat 2021 12:24

Mush Mush ve Arkadaşları, eğlenceli, komik ve neşeli çizgi filmlerin buluşma adresi Boomerang TV’de çocuklarla tanışıyor. Yakın arkadaşları Lilit ve Chet’le maceradan maceraya koşan Mush Mush, 1 Mart’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.15’te çocukları Boomerang TV’ye davet ediyor.

Meraklı ve maceraperest Mush Mush; dürüstlüğü ve parlama yeteneğiyle tanınan Lilit ve rakamlar ile ince detayları seven Chet’le beraber vahşi yaşamın eğlenceli yanlarını keşfediyor.

Bir çocuğun gözünden anlatılan sevgi dolu hikâyede, Mush Mush ve arkadaşları eğlenceli maceralarda yeteneklerini ortaya çıkaran yeni deneyimlere adım atıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.