Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Necmiye-Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu Necmiye – Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Necmiye-Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ekim 2021 11:26

Emine Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal eşi Sabiha Kartal’ın da katıldığı ziyarette Okul Müdürü Saliha Dağ ve öğretmenlerle görüşerek okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Okulun moda tasarım, grafik tasarım, çocuk gelişimi, el sanatları, güzellik ve saç bakım hizmetleri ve yiyecek içecek hizmetleri bölümlerini gezerek incelemelerde bulunan Emine Aydoğdu bölümlerde uygulamalı eğitim öğrenim gören öğrencilere başarılar diledi.

Saç bakım ve güzellik hizmetleri bölüm öğrencilerinin mezun olduktan sonra hemen istihdam edildiğini belirten okul müdürü Saliha Dağ, diğer alanlarda da okul öğrencilerinin rahatlıkla iş bulabildiklerini kaydetti.

Emine Aydoğdu; günümüzde bir meslek sahibi olmanın büyük önem taşıdığını belirtti. Bir çok meslek kolunda yetişmiş kalifiye elaman sıkıntısının yaşandığını vurgulayan Aydoğdu, mesleki ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarının bu anlamda büyük bir misyon üstlendiğini kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.