Dolar 32,5897
Euro 34,8175
Altın 2.422,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

‘Ömrümsün Doktor’ tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

‘Ömrümsün Doktor’ tiyatro oyunu büyük ilgi gördü
Aksaray Anadolu AŞ
1 Nisan 2018 23:13

Aksaray Belediyesi’nin ev sahipliğinde seyirci ile buluşan Büyülü Sahne Tiyatrosu’nun sahnelediği “Ömürsün Doktor” adlı tiyatro oyunu izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Ünlü yazar Anton Çehov’un yaşadıklarını ve öykülerini seyirci ile paylaşan, renkli karakterler eşliğinde müzikle komedinin harmanlandığı “Ömürsün Doktor” isimli tiyatro oyunu Aksaray’da seyirci ile buluştu. Aksaray Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde, sahneye konan oyun büyük ilgi gördü.

Aksaray Kültür Merkezi salonunda sahnelenen tiyatro gösterisini Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ nın eşi Hasibe Yazgı, Belediye Başkanvekili Süleyman Canbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, İş Kur İl Müdürü Mahmut Akkuş, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın ve çok sayıda tiyatro sever Aksaraylılar izledi.

Tiyatro oyunu sonrasında açıklama yapan tiyatro ekibi “Türkiye’nin her yerini dolaşıyoruz muhteşem bir seyirciydiniz. Size layık olabildik mi? Bilmiyoruz ama gerçekten çok hoşgörülüydünüz. Tiyatro adamı Berter Brief derki; ‘Kötü seyircinin iyi tiyatrosu iyi seyircinin kötü tiyatrosu olmaz’ Aksaray Belediyesi de bu konuda iyi çalışıyor anladığımız kadarıyla, sizleri tiyatro ile buluşturuyor. Tiyatrosuz sanatsız kalmayınız” ifadelerini kullandılar.

Günün anısına Aksaray Belediyesi Başkanvekili Süleyman Canbulut “Ömürsün Doktor” isimli tiyatronun oyuncularına tek tek tebrik ederek çiçek ve hediye verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.