Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nde kura heyecanı

Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nde kura heyecanı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mayıs 2018 21:09

Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezinde 36 adet işyeri ve depo noter huzurunda düzenlenen kura çekimi ile sahiplerini buldu.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve meclisinin özverili ve gayretli çalışmaları sonucu Ortaköy’e kazandırılan Tarım Ticaret Merkezi ilçenin yeni cazibe merkezi haline gelecek. Aksaray Ticaret Borsası’nın üyeleri bu merkez sayesinde ticaretlerini modern bir ortamda ve son teknoloji ile rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi Alanında, Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine Ortaköy Kaymakamı Fatih Görmüş, Ak Parti Ortaköy İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi İzzet Demiryürek, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Hidayet Şanlı, İl Genel Meclis Üyesi ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği Başkanı, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim kurulu Üyesi Mahmut Aktürk, Meclis Üyeleri Erdal Yıldız, Yakup Uğur, Mehmet Ekici, Hasan Kurt, depo hak sahipleri ve üyeler katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Aksaray ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 36 adet iş yeri ve deponun sahiplerine hayırlı olmasını temenni ederek, “Aksaray Ticaret Borsası olarak Ortaköy yunus Emre Tarım Ticaret Merkezini kurmak için girişimde bulunduk. Aksaray Ticaret Borsası Meclisinin dik duruşu ve azimli kararı ile başlatmış olduğumuz bu projenin %95’ lik kısmı tamamlandı. Bu gün herkesin yerlerinin belli olabilmesi için noter huzurunda kura çekimini gerçekleştireceğiz. İnşallah önümüzdeki ayın sonuna doğdur da Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi’nin de katılımları ile açılışını gerçekleştireceğiz. Ortaköy Tarım Ticaret Merkezinin Ortaköylü Esnaflarımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu merkezde 36 adet iş yeri, Ofisi, Sosyal donatı alanları ile birlikte üyelerimizin konforlu bir şekilde hizmet vermeleri, ticaretlerini modern bir ortamda gerçekleştirmeleri amaçlanmıştır. Bu merkezde depoların her biri toplam 240 m2 tabanda 24 m2 üzeri olmak üzere toplamda 264 m2’ dir. Ayrıca önündeki kullanım alanı da 300 m2 civarındadır. Toplamda 750 m2 arsanın kullanımını kuradan sonra üyelerimize tahsis edeceğiz. Merkezimiz 9.954 m2 kapalı alanı mevcuttur. İçerisinde idari binamız, satış salonumuz, laboratuvarlarımız, kantarımız, mescit ve sosyal tesislerimiz olmak üzere hedefimiz kaliteli bir hizmet vermek olacaktır. Tekrardan bu tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından noter huzurunda 164 adet işyeri ve depoların çekilişi gerçekleştirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.