Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Oyun ve animeseverler icin Japon muzik kanali Deezer’da

Japon Anime ve Oyun Soundtrack’leri Deezer’ın Japon Müzik Kanalında Geçen yılın sonunda Deezer’da Japon müziklerinin dinlenme oranı yüzde 700 …

Oyun ve animeseverler icin Japon muzik kanali Deezer’da
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2021 14:12

Japon Anime ve Oyun Soundtrack’leri Deezer’ın Japon Müzik Kanalında

  • Geçen yılın sonunda Deezer’da Japon müziklerinin dinlenme oranı yüzde 700’ün üzerinde arttı.
  • Deezer’ın hazırladığı yeni “Japon Müziği” kanalında J-pop ve City Pop’un yanı sıra ambient müzik listeleri ve oyun soundtrackleri ve anime severler için özel çalma listeleri yer alıyor.

K-pop, bir ülkeden çıkıp tüm dünyaya yayılan tek müzik türü değil. Japon müziği, dünyanın her yerinden müzik severlerinin kalbinde doğru notalara vuruyor. Deezer’daki farklı Japon türlerindeki dinlenme oranları büyük bir patlama yaşıyor. “Japan Lo-fi & Chill” çalma listeleri Kasım 2020’de yüzde 705 oranında büyürken, J-pop dinlenme oranları Mart’taki ilk küresel karantina sırasında üçte bir oranında arttı.

Küresel müzik uygulaması Deezer, yeni “Japon Müziği” kanalıyla Japon sanatçıların inanılmaz yeteneklerini dünyanın dört bir yanındaki hayranları için sergilemeye hazır. Özel kanal, meraklısına J-pop ve J-rock’tan Onsen’e ve meditasyona kadar Japonya’nın seslerini ve kültürünü yakalayan bir dizi çalma listesi sunuyor.

Oyuncular ve anime hayranları içinse Deezer, My Neighbor Totoro, Spirited Away, Your Name ve Attack on Titan gibi eleştirmenlerce beğenilen anime filmlerinin ve dizilerinin müziklerini çalma listeleri olarak kanala dahil etti. Gamer’lar için, özel “Persona Series Classics ‘ çalma listesi dinleyicileri Joker ve ATLUS’un Persona 5’in Phantom Thieves of Hearts gibi ikonik karakterlerin dünyasına çekecek. Kanalda ayrıca CAPCOM’un Devil May Cry Monster Hunter, Mega Man Serisi ve Street Fighter gibi hitlerinin resmi film müzikleri de bulunuyor. Oyuncular ayrıca KOEI TECMO GAMES, Atelier and Dynasty Warriors’ın yanı sıra Sony Interactive Entertainment’ın Demon’s Souls, Bloodborne, The Last Guardian ve ICO müziklerine de ulaşabilecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.