Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray °C
Aksaray
°C
°C
°C
°C
°C

Özel günde özel öğrencileri misafir ettiler

Özel günde özel öğrencileri misafir ettiler
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mart 2023 18:54

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Farkındalık oluşturmak için özel öğrencileri misafir etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Farkındalık oluşturmak için özel öğrencileri misafir etti.

21 Mart Dünya Down Sendromlular günü nedeniyle Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu’nda eğitim gören özel öğrencileri Aksaray Jandarma Komutanlığı kendi ekip araçları ile okullarından alarak kışlada misafir etti.

Öğrenciler, öğretmenler ve velilerden oluşan toplam 19 kişilik heyet Jandarma ekiplerimizin kullandıkları yerli üretim teçhizatların bulunduğu stantlarını gezdiler. Öğrenciler ekip araçları ve motosikletlere binerek Jandarma Ekipleri ile keyifli vakit geçirdiler. Öğrenciler özel eğitimli Jandarma köpeklerin sergilemiş olduğu gösteriyi hayranlıkla izleyerek köpekleri sevdiler. Öğrenciler daha sonra Harekât Merkezi’ne geçerek nöbetçi Jandarma Ekipler ile telsiz anonsu yaparak Jandarma ekiplerimizi çok sevdiklerini söylediler. Öğrenciler daha sonra Aksaray Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan pastayı kestikten sonra Jandarma ekipleri ile toplu fotoğraf çekindiler.

Arada Fark sadece +1

Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Tuba Seçin Farkındalığın diğer insanlar tarafından farkına varılmasının önemini belirterek “Ailelerimizin empati yapmaları çok önemli. Çocuklarımızın farklılıkları+1. Başka hiçbir fark yok. Buraya gelen öğrencilerimizin kromozom sayıları sadece bir fazla. Ayrıca öğrencilerimizin duyguları ve sevgileri çok fazla. Burada Jandarma ekiplerimiz; ailelerine öğrencilerimize unutamayacakları bir gün yaşattı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. ”dedi.

Aksaray Jandarma Komutanlığı’nın hazırladığı etkinliğe gelen veliler Jandarma ekiplerimiz burada çocuklarımızın ve bizlerin unutamayacağı bir etkinliği hazırladıklarını söyleyerek çocuklarımız için daha çok önemli ve daha çok anlamlı bir gün olduğunu belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.