Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Özhan Türemiş’ten şok açıklamalar: Bana komplo kurdular!

Özhan Türemiş’ten şok açıklamalar: Bana komplo kurdular!
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2022 13:57

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş şok açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş şok açıklamalarda bulundu. Türemiş, “Şahsıma mesnetsiz, tamamı kumpas şantaj içerikli montajlanmış, şahsımı hedef alan çirkin bir komplo kuruldu “dedi.

Özhan Türemiş yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“Kurucu İl Başkanlığını ve 4 yıl İl Başkanlığı görevini yaptığım, gönül verdiğim partimden hakkımda çıkan mesnetsiz, tamamı kumpas şantaj içerikli montajlanmış, şahsımı hedef alan çirkin bir komplonun kamuoyunda gündeme getirilmesi nedeni ile iktidara yürüyen partimize ve dava arkadaşlarıma zarar vermemek adına istifa etme kararı almıştım.

Bilinmesini isterim ki kurucu il başkanlığım ve 4 yıllık il başkanlığı görevimin yanısıra, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanlığı adaylığım sürecinde de partimizin her kademesinde büyük bir şevkle İYİ Parti mensubu olmanın gururuyla, ben ve partimize gönül veren dava arkadaşlarımla kısa sürede Aksaray’da partimize çok büyük mesafeler kat ettirdik. Bu süreçte sevenlerimizin çokluğu kadar sevmeyenlerimizin olduğunu da biliyordum. Neticede hakkımda iğrenç bir kumpasın kurulduğunda, parti içinde bazı üyelerin de aralarında bulunduğu kişilerin bizzat yanıma gelerek, beni aslı astarı olmayan bir kurgu görüntü ile tehdit ettiklerini ve şahsımdan para istediklerini öğrendiğim zaman ben de “Türk Adaleti”ne sığınarak hukuki süreci başlattım. Bu dönemde partimin zarar görmemesi adına çok sevdiğim partimden üzülerek de olsa istifa kararı aldım.

Geçen 11 aylık süre sonunda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile hakkımda iğrenç kumpas tezgahlayan şahıslar hakkında soruşturma başlatılmış, ismi geçen 7 şahıs tespit edilmiş, adli işlemlerin ardından bu 7 şahıs hakkında Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kamu adına cezalandırılmaları istemi ile Aksaray 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştır.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nca şahsıma yönelik yapılan çirkin kumpasın içinde bulunduğu tespit edilen 7 şahıs hakkında birçok değişik maddelerden cezalandırılmaları talebi ile açılan kamu davası ile anlaşılmıştır ki, şahsıma yönelik yapılan bu çirkin kumpasın cezasız kalmaması için tespit edilen ve yargılama esnasında da ortaya çıkabilecek yeni kişilerin de adalet önünde hesap vereceği günler çok yakındır.

İYİ Parti, ülkemiz siyasetine girdiği günden bugüne başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele eden birçok İYİ Parti neferi, geçtiğimiz süre boyunca birçok iftira, şantaj, kumpas ve aslı astarı olmayan iftiralarla mücadele ederek bugünlere kadar gelmiştir. Bana ve aileme yaşatılan bu iftira sürecinde Türk Adaletine ve Kolluk Kuvvetlerimize güvenerek bu güne kadar sessiz kaldım. Gelinen süreçte şahsıma yönelik şantaj ve kumpasın varlığı delillerle ortaya çıkmış ve Türk Adaleti ‘evet böyle bir durum var’ demiştir.

Değerli Aksaray Kamuoyu,

Benim şahsımı ve siyasi hayatımı başta olmak üzere iş ve aile düzenimi, Aksaray’da on binlerce insan yakından bilir ve tanır. Bizler şeffaf hayatı olan, herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, yaşantımız ile Aksaray kamuoyunun gözü önünde olan insanlarız. Yaşadığımız bu iğrenç kumpas sürecinde her zaman yanımda olan başta aile fertlerime, bu iğrenç kumpası tezgahlayanların ortaya çıkmasını sağlayan Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Kolluk Kuvvetlerimize sonsuz teşekkür ederim.

Yaşanılan bu süreçte Önce Allahım’a sonra Türk yargısına, desteklerini esirgemeyen başta dava arkadaşlarım olmak üzere tüm eş, dost ve sevenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Hepimiz biliriz ki; kulun adaleti şaşar ama Allah’ın adaleti şaşmaz.

Kötüler olmasaydı İYİ’lerin yaşadığına kim inanırdı?”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.