Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Özkan ve Altınsoy’dan Ortaköy halkına teşekkür

Özkan ve Altınsoy’dan Ortaköy halkına teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mayıs 2023 14:17

AK Parti Milletvekili Adayları Av. Sinan Özkan ve Hüseyin Altınsoy, beraberinde AK Parti heyetiyle Ortaköy’ü ziyaret etti. 

AK Parti Milletvekili Adayları Av. Sinan Özkan ve Hüseyin Altınsoy, beraberinde AK Parti heyetiyle Ortaköy’ü ziyaret etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Baba’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde çarşı, sanayi ve pazar esnaflarıyla bir araya gelen Özkan ve Altınsoy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Ortaköy’de yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını adım attıkları her yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi seli olduğunu ifade eden Altınsoy, Ortaköy halkına teşekkür etti.

Ortaköy’e 2002 yılından bugüne AK Parti iktidarında birçok önemli projenin kazandırıldığını söyleyen Av. Sinan Özkan, özellikle ilçeye kurulacak Organize Sanayi Bölgesinin, yatırım ve istihdam anlamında Ortaköy’ün önünü açacağını vurguladı. Özkan, “Türk sanayisinin lokomotifi organize sanayi bölgelerimizin sayısı hızla artmaya devam ediyor. Bu dev proje istihdam ve kalkınmaya da imkân sağlayacak. Burada çalışacak binlerce insan evine ekmek götürecek. Ortaköy OSB’miz yatırımcıların ilk tercihi olacak. Türkiye’mizin üretim gücü AK Parti iktidarıyla artmaya devam ediyor.”

Türkiye’nin en modern ve kapsamlı hayvan pazarlarından birinin Ortaköy’e kazandırıldığını ifade eden Özkan şöyle konuştu: “Ortaköy’ümüz hem tarım hem de hayvancılık açısından önemli konuma sahip. İçerisinde Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhanesi yer alan bu projemiz ile Ortaköy modern bir hayvan pazarına kavuştu. Haftanın belirli günlerinde pazara hayvanlarını getiren köylüler burada temiz bir ortamda satış yapabiliyorlar. Ortaköy halkımız bu projeden çok memnun olduğunu söylüyor. İlçemizin geleceğine yatırım yapma noktasında daha hayata geçirmeyi planladığımız birçok projemiz var.”

14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkarak ‘Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaklarını söyleyen Özkan, “AK Parti iktidarında gerçekleştirilen eğitim, sağlık, ekonomi, teknoloji, sanayi ve daha birçok alanda yapılan yatırımlar, istihdam, üretim ve ihracattaki artışlarımız Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışacak niteliktedir. Yerli ve milli üretimlerimizde Türkiye’mizi büyütmeyi sürdüreceğiz. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedeflerimiz ve asıl atılımlarımıza devam edeceğiz. Bu durumdan rahatsız olanlar elbette olacaktır fakat biz ‘Durmak yok yola devam’ diyeceğiz. Türkiye’mize yeni dönemde yeni bir çağ atlatacağız. Söz de karar da milletimize aittir. Halkımız 14 Mayıs günü gerekeni yapacaktır. Aksaray’ımız 4 milletvekiliyle ülkemizin şahlanışa geçeceği bu sürece hizmet edecektir” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.