Dolar 32,3663
Euro 34,6979
Altın 2.388,22
BİST 10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Parkta oturan gençleri tekme tokat dövüp video çektiler!

Parkta oturan gençleri tekme tokat dövüp video çektiler!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2022 13:12

Aksaray’da bir grup genç, parkta oturan gençleri bir taraftan gülerek tekme tokat döverken bir taraftan da arkadaşlarına o anların videosunu çektirdi.

Aksaray’da bir grup genç, parkta oturan gençleri bir taraftan gülerek tekme tokat döverken bir taraftan da arkadaşlarına o anların videosunu çektirdi.

Olay, Ereğli Kapı Mahallesi Selçuklu Parkı’nda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, parkta gezen bir grup genç, banklarda oturan gençlerin yanına giderek tekme tokat dayak attı. Yaşları 15 ile 18 arasında değişen gençler sorgusuz sualsiz bankta oturan ve parkta gezen gençleri darp ederken, diğer taraftan da arkadaşlarına o anları telefon kamerasıyla saniye saniye kaydettirdi. Gençler vücutlarının çeşitli yerlerinden yararlanırken, kendilerini savunmaya çalışsalar da 4-5 gençten dayak yemekten kurtulamadı. Olayı gören park içerisindeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
Telefon kamerasıyla görüntülenen görüntülerde kavganın başlangıcında bankta oturan gencin yanına giden gençler, “Ne yapıyorsun? Kardeş nasılsın?” diyerek darp etmeye başlıyor. İlk yumruk darbelerinden kurtulmaya çalışan banktaki gençler parkın içine kaçmaya başlarken, önünü kesen diğer gençlerle yumruk yumruğa gençleri darp ediyor. Darp etme esnasında cep telefonu ile o anları saniye saniye görüntüleyen diğer genç ise gülerek o anları kaydediyor. Kavganın sonunda 3 genç darp edilerek yaralandı..

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.