Dolar 32,4692
Euro 34,6865
Altın 2.482,05
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 24°C

Pazar alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor

Aksaray Belediyesi, yıkama ve dezenfekte çalışmalarına vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalardan biri olan semt pazarlarında devam ediyor.

Pazar alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor
Aksaray Anadolu AŞ
13 Eylül 2021 15:31

Şehir genelinde bulunan tüm Pazar alanları Pazar kurulmadan önce ve Pazar kurulduktan sonraki süreçlerde süpürülerek, geriye kalan atıklar toplanıyor. Belediye ekiplerince tazyikli su ile yıkanan Pazar alanları sık sık dezenfekte ediliyor.

Halk sağlığını her şeyin üzerinde tutan Belediye ekipleri Pazar pazarında ve diğer Pazar alanlarında kapsamlı bir çalışma başlattı. İş makinalarının da kullanıldığı temizleme çalışmaları ile Pazar alanları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor.

Aksaray Belediyesine ait Pazar alanlarını kullanan pazar esnafları ve vatandaşlar hijyenik ortamlarda güven içerisinde alışverişlerini yapabiliyorlar. Pazar alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra maske dağıtımına ve diğer tedbirlerin uygulanması konusunda da Belediye ekipleri hassasiyetle üzerinde duruyor.

Tüm dünyada etkisini sürdüren Korona Virüs Salgınına karşı ilk günden itibaren önlemler alan Belediye ekipleri, yaptıkları temizlik ve dezenfekte çalışmaları ile virüsün yayılımcı etkisini azaltmaya çalışıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ‘Korona Virüs’ ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planı uyguladıklarını belirterek, vatandaşların yetkililerin çağrılarına kulak vermelerini ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının almış olduğu önlemleri dikkate almalarının önemli olduğunu duyurdu.

Aksaray Belediyesi olarak şehir genelinde ilk güden itibaren dezenfekte çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini açıklayan Başkan Dinçer, Pazar alanları, şehirler arası otobüs terminali, belediye tesisleri, camiler, toplu ulaşım ve servis araçlarında dezenfekte çalışmasının yapılmasından sonra kamu kurumları belli periyotlarla temizlenerek dezenfekte edildiğini açıkladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.