Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Pepee Aksaray’da çocuklarla buluştu

“Şarkılarla-Oyunlarla Pepee” adlı gösteri 14:00 ve 19:00 saatlerinde 2 Seans halinde Aksaray Kültür Merkezi’nde miniklerle buluştu.

Pepee Aksaray’da çocuklarla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2017 18:18

“Şarkılarla-Oyunlarla Pepee” adlı gösteri 14:00 ve 19:00 saatlerinde 2 Seans halinde Aksaray Kültür Merkezi’nde miniklerle buluştu.

Aksaray Belediyesi’nin maskotu “Aslancan” gösteriye gelen aileleri kapıda karşıladı. Aslancan, çocuklara ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ‘Aslancan ile Boya ve Öğren’ kitabını hediye etti.

Salona dolduran çocuklar, sabırsızlıkla oyun başlamasını beklerken bazı ailelerde yer bulamadığı için gösteriyi ayakta izlemek zorunda kaldılar. Daha sonra her gün ekranlarda izleyicisi ile buluşan Pepee, en sevilen şarkılarıyla sahneye çıktı. Türkiye’nin kalbine taht kuran çizgi film karakteri Pepee ve kuzeni Şila, söylediği eğitim içerikli şarkılarla hem çocuklar hem de yetişkinlerin gözünde kahraman haline geldi.

Pepee ve Şila’nın gösterisini dikkatle izleyen çocuklar, gözlerini biran bile kırpmadı. Sahneden atılan balonlarla eğlenceli dakikalar yaşayan Aksaraylı minikler, 2 saat süren gösteriyle salondan mutlu bir şekilde ayrıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.