Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

Poşetle kayak yapan çocuklara Vali sürprizi

Poşetle kayak yapan çocuklara Vali sürprizi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Şubat 2022 14:18

Aksaray’da onlarca çocuk kendi oluşturdukları kayak pistine Vali Hamza Aydoğdu’yu davet etti.

Aksaray’da onlarca çocuk kendi oluşturdukları kayak pistine Vali Hamza Aydoğdu’yu davet etti. Çocukların davetini üzerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vali Aydoğdu çocukların kayak eğlencesine ortak oldu.

Aksaray’da Cumhuriyet Mahallesi Toki 6. Etap Toplu Konut bölgesine yakın tepelerde kayak yapan çocuklar doyasıya eğlendi. Sosyal medya üzerinden Vali Hamza Aydoğdu’ya ulaşan çocuklar kayak yaparken çekilen fotoğraflarını Vali Hamza Aydoğdu’ya gönderip birlikte kayak yapmak istediklerini belirtti. Çocukların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Aydoğdu; çocuklarla kayak yaptıkları alanda buluşmak üzere sözleşti.

-Pist başı çıkışları Vali Aydoğdu verdi

Naylon poşet, çamaşır leğeni ve araç lastikleri ile kayak yapan çocukların davetini geri çevirmeyen Vali Aydoğdu, tatlı ve çeşitli hediyelerle pist olarak belirledikleri tepelerde kayan çocuklara sürpriz ziyarette bulunup aile büyükleri ile birlikte kayak yapan çocukların eğlencelerine ortak oldu.

Çok sayıda çocuğun kaydığı alana sağlık ekipleri ve polis ekipleri görevlendirilerek olası kazalarla ilgili önlem alındı.

Çocukların pist başı olarak adlandırdığı tepebaşlarında naylon poşet, çamaşır leğeni, fırın tepsisi ve otomobil lastikleri ile kaymalarını izleyen Vali Aydoğdu, pist başlarında çocukların çıkışlarını verdi.

Vali Aydoğdu gazetecilere yaptığı açıklamada; gördüğü manzaranın inanılmaz bir ortam olduğunu söyledi.

-Çocukların mutluluğuna ortak oldular

Bu kadarını beklemediğini kaydeden Vali Aydoğdu: “Bütün yorgunluğumuz giderildi. Çocukluğumuza geri gittik. Birim amirlerimizle hep beraber çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olduk. Muhteşem bir manzara var. Aksaray’a belki 20 yıl önce böyle bir kar yağmıştır. Çocuklarımız hem tatilin hem karın keyfini çıkarıyorlar. Onların mutluluğuna ortak olmak muhteşem bir duygu. Çok samimi olarak söylemek istiyorum olimpiyatlarda bu kadar heyecan var mı? Gerçekten bilemiyorum” dedi.

Çocukların yaptığı kardan adam yanında hatıra fotoğrafı çektiren Vali Hamza Aydoğdu; kayak yapan çocuklara tatlı ikramında bulunarak çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’ında bulunduğu ziyarette; tepe ve yamaçlardan naylon poşetlerle kayan çocuklar gönüllerince eğlendi.

blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.