Dolar 32,5262
Euro 34,8576
Altın 2.487,11
BİST 9.556,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Qua Seramik

Qua Seramik
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2021 23:47

Yapı ve inşaat sektöründe yer alan tüm ürünlerin satış adresi olan Anadolu A.Ş. Aksaray ilinden tüm ülkeye hizmet veriyor. Yine ihracat alanında da pek çok ülkeye ürün pazarlayan firma yenilikçi ve kaliteli geniş ürün yelpazesi ile sektörde yer alıyor.

İç mekanlarda ıslak zemin alanları, bahçe ve havuz çevresi, dış kaplamalarda görsel ve dayanıklılığı ile tercihiniz qua seramik markası olsun diye firma ar-ge çalışmalarını devam ettiriyor. Üretim fabrikalarında özenle şekillenen ürünün son hali ortamları görsel şovlu mekanlara dönüştürüyor.

qua granit

Neden Tercih Qua Seramik Olmalıdır?

Yapı malzemeleri arasında yer alan ve kullanıldığı alanlarda farklılık, ferahlık ve modern tasarımlar olarak karşımıza çıkan qua granit ilhamı doğadan kaynaklı olarak üretilir. Banyo, mutfak ve tuvaletlerde kullanılan qua seramik son trendlerinin de yer aldığı görsellerde granitin ve seramiğin en doğal hali karşınızda yer alıyor. İşçilik ile quanın birleşmesi sanatsal özellikli tablolar ile ortamı renklendiriyor.

Tezgahtan, zemine, dış ve iç cephelerden merdivenlere kadar pek çok alanda kullanılacak ürün dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Her ortamda suyun ferahlığını ve coşkusunu hissetmenizi sağlayacak qua yapı ürünleri farklı ebatlarda üretiliyor. Her mekana kolaylıkla monte edilebilecek özellikte olan qua seramik ve granitler kare ve dikdörtgen şeklinde ya da büyük tabakalar olarak üretiliyor. Temizlenmesi kolay olan qua seramik ve granit yapı malzemeleri kolay temizlenir ve aşınmaz.

qua seramik

Uygun fiyatta bulabileceğiniz qua serisi ürünleri ister ilk inşaat aşamasında isterseniz tadilat aşamasında kullanmanız mümkün.

Aksaray Anadolu A.Ş.’den kolaylıkla sipariş edeceğiniz qua seramik ve granit görsellerini inceleyerek satın alabilir, ayrıca merkez ve bayiliklerden ürün kataloğu üzerinden tercihlerinizi yapabilirsiniz. Adrese teslim edilen ürünlerin tamamında nakliye ücretsiz olup nakliye aşamasında zarar görülen ürünler yenisi ile ücretsiz değiştirilir.

Qua Seramik 2021 fiyat listesi için tıklayınız.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.