Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Rahatlığın Sembolü Sweatshirt Tayt Kombinleri

Rahatlığın Sembolü Sweatshirt Tayt Kombinleri
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ocak 2022 20:06

Taytların bir pantolon gibi hareket imkanı sağlayıp sağlamayacağı konusundaki büyük tartışmaların neresinde olursanız olun, taytın sunduğu rahatlığı inkar edemeyeceksiniz. Mevsimler değişmeye devam etse de havaya uygun sweatshirtler ile taytları bir araya getirebilirsiniz.

Bununla birlikte tayt ile yaratacağınız kombinlerin rahatlığı, iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu klasik görünüme spor bir hava katmanın en havalı yolları için kombin önerilerine gelin hep birlikte göz atalım.

Deri tayt ile Kombin

Deri taytlar ile sweatshirtler daha önce hiç bu kadar şık olmamıştı. Tayt, deri olak seçileceği için seçilecek olan sweat baskısız ve düz renk olmalıdır. Bu sadece rahat bir kombin değil aynı zamanda şık bir kombin olacaktır. Deri taytınızı gri, beyaz hatta neon renkte olan sweatshirtler ile kombinleyebilirsiniz.

Kısa Tayt ile Kombin

Kısa taytlar inanılmaz trend olduğu bu sezon, sınırları aşarak sokak modasını ele geçirmeyi başardı. Sokaklara taşan tayt modası, hemen sevilen bir trend olarak gardıroplarda yerini aldı. Birçok ünlüde görmeye alıştığımız bu kısa taytları, erkek tişört modelleri ile kombinleyerek sonbahar mevsiminin sweatshirtleri ile birleşip farklılık yaratabilirsiniz.

Baskılı Sweatshirtler ile Tayt Kombini

Tayt ile kombin denildiği zaman öne çıkan sweatshirtlerden biri de şüphesiz ki baskılı sweatshirtler olmuştur. Son yılların en gözde parçaları arasında gösterilen bu modeller, son derece spor tasarımlara sahiptir. Bu sweatshirtleri uygun spor tayt modelleri ile kombinleyerek günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Parlak Taytlar İle Sweatshirt Kombinleri

Seçeceğiniz sweatshirt modeli taytınız ile uyum içerisinde olmalıdır. Renk olarak birbirini silik duruma getirmeyeceğinden emin olacağınız tonları tercih etmeniz çok önemlidir; çünkü zaten parlak taytınız sizin için star parça olacaktır. Birçok farklı rengi olan parlak taytların üzerine düz beyaz sweatshirt tercih edebilirsiniz. Eğer gri renkte bir parlak tayt tercih edecekseniz, üzerine mavi ya da kahverengi sweatshirt seçebilirsiniz.

Siyah Tayt Kombinleri

Siyah tayt denince akla hemen klasik ya da spor tercihler gelse de söz konusu mat kumaşlı taytları birçok model sweatshirt ile kombinleyebilirsiniz. Asil ve sade görünüm sevenlerin favori parçası olabilir.

Birbirinden renkli sweat modelleri için https://www.nofilterbutik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.