Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Rus YouTuber, Porsche Taycan Turbo S ile Kaza Yaptı [Video]

Rus YouTuber Mikhail Litvin, geçtiğimiz günlerde son derece garip, araba tutkunlarının yüreğini sızlatan bir görüntü paylaştı. Tarihi Rus …

Rus YouTuber, Porsche Taycan Turbo S ile Kaza Yaptı [Video]
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2021 17:24

Rus YouTuber Mikhail Litvin, geçtiğimiz günlerde son derece garip, araba tutkunlarının yüreğini sızlatan bir görüntü paylaştı. Tarihi Rus önderler Lenin ve Stalin’in yanı sıra mevcut Rusya devlet lideri Putin’i temsil eden üç parodi karakter ile bir Porsche mağazasına giden Litvin, hiçbir otomobilseverin görmek istemeyeceği manzaralar oluşturuyor.

Görüntü boyunca Porsche mağazasında gezegen ve bir Porsche Taycan Turbo S’i yakından inceleyen Litvin, sonrasında ise Taycan’in içine giriyor. Kısa bir incelemeden sonra gaza basan Litvin, Porsche Taycan Turbo S ile birlikte mağazanın camlarını kırarak dışarı çıkıyor.

blank

O sırada mağazanın dışında da çekimler devam ettiği için Litvin’in bu farklı ve değerli trafik kazası hem mağazanın içinden hem de dışından görüntüleniyor. Kazanın akabinde Litvin, güya kazayı oburu yapmışçasına şaşkınlıkla aracın içinden çıkıyor ve kameralar aracın kaza sonrası imgelerine odaklanıyor.

6,11 milyon aboneye sahip olan Mikhail Litvin’in Porsche Taycan Turbo S’i bir Porsche mağazasına çarparak pert ettiği görüntü, şu ana kadar 5,4 milyon izlenme almış durumda. Kelam konusu kazanın Porsche mağazasının bilgisi dahilinde bir kurgu mu yoksa Porsche mağazası için de bir sürpriz mi olduğu ise bilinmiyor.

Porsche Taycan Turbo S’in şahsen Porsche mağazasında karıştığı kazanın görüntüsü

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.