Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Sağlık Hukuku Sempozyumu düzenleniyor

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, “Sağlık Hukuku” sempozyumu düzenliyor..

Sağlık Hukuku Sempozyumu düzenleniyor
Aksaray Anadolu AŞ
17 Kasım 2016 13:28

19 Kasım Cumartesi günü Ağaçlı Otel Konferans Salonunda gerçekleştirilecek sempozyuma; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Yıldırım,  Av. Sunay Akyıldız ile Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Pervin Soner konuşmacı olarak katılacak.

Üç oturumda gerçekleştirilecek sempozyumda; Sağlık Hakkı  ve İdarenin Sorumluğu, Hasta Hekim Hakları ve Sağlık Çalışanlarının Sorumluluğu ile Sağlık Alanında Aydınlatma ve Rıza konuları ele alınacak.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut; Türkiye’de ‘Sağlık Hukuku’ konusunda duayen isimlerin katılımı ile gerçekleşecek olan sempozyumun Aksaray’da bir ilk olduğunu söyledi.

Durgut “19 Kasım Cumartesi günü Ağaçlı Melendiz Otel’de saat 10.00’da başlayacak sempozyum üç oturum halinde gerçekleştirilecek. Birinci oturumda Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Yıldırım, Sağlık Hakkı ve İdarenin Sorumluluğu, ikinci oturumda Av. Sunay Akyıldız, Hasta Hekim Hakları ve Sağlık çalışanlarının sorumluluğu, üçüncü oturumda ise Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pervin Soner tarafından Sağlık Alanında Aydınlatma ve Rıza konuları ile alınacaktır. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilecek olan sempozyumun tüm katılımcılara faydalı olmasını diliyorum.” dedi. .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.