Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Sağlık-Sen’de Başkan Rifat Kaya güven tazeledi

Sağlık-Sen’de Başkan Rifat Kaya güven tazeledi
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ağustos 2018 13:37

Sağlık-Sen Aksaray Şubesi 5. Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Rifat Kaya yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Mevcut Başkan Rifat Kaya’nın tek liste olarak girdiği seçimlerde delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak seçildiği 5. Olağan Genel Kurulu’na, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Himmet Bayar ve Mustafa Örnek, Konya, Kayseri, Niğde Nevşehir, Karaman illeri Sağlık-Sen Şube Başkanları ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Genel kurul sonrası açıklama yapan Sağlık-Sen Şubesi Başkan Rifat Kaya,’ Durmak yok yola devam’ diyerek, sendikanın 5. Olağan Genel Kurulu’nun son derece demokratik teamüller içinde gerçekleştiğini söyledi.

Kaya “Bugüne kadar göstermiş olduğumuz çabaların daha iyisini göstereceğiz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük haklarının iyileşmesi ve memleketimiz için doğrunun ve doğru olanın yanında çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlık-Sen Şube yönetimi olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de milletimizin ve devletimizin yanında milli bir duruşla, milli bir sendika olmaya devam edeceğiz. 5. Olağan Genel Kuruluna gelerek teveccüh gösterip bize oy veren kıymetli delegelerimize teşekkür ediyor, kurulumuzun vatana da millete ve Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi..

YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE:

Rıfat Kaya (Başkan)
Cem Karanfil (Başkan Vekili)
Şahin Tüysüz
Mustafa Onur
Nihat Altınsoy
Mustafa Güçlüer
Şükrü Karaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.