Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Şahin göreve yeni başlayan akademisyenlerle buluştu

Şahin göreve yeni başlayan akademisyenlerle buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2018 12:34

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, her günün bir önceki günden, her haftanın bir önceki haftadan, her yılın bir önceki yıldan daha iyi olması için çalıştıklarını ifade etti.

“İki günü birbirine denk olan zarardadır” ilkesini önemsediklerini kaydeden Rektör Şahin, görevlerine yeni başlayan akademisyenlerle sabah kahvaltısında buluştu. Kısaca son üç yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlatan ve hedeflerden söz eden Prof. Şahin, yeni bölüm ve programların açılması, fiziki yatırımlar, yeşillendirme, akademik başarılar gibi konulardan örnekler verdi. Bunlar ve diğer pek çok hususta elde edilen her başarının ASÜ’yü daha da ileriye götürdüğünü kaydeden Şahin, “Bizim amacımız şehrimize ve milletimize faydalı olmak, el birliği içinde Üniversite-Şehir, Üniversite-Sanayi, Üniversite-Sivil Toplum ilişkilerini mümkün olan en iyi seviyelere çıkarmaktır. Bugüne kadar bu konularda önemli başarılar elde ettik. Başarı sadece bizim değil, bir ekip çalışmasının ürünüdür. Benzeri çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kısa açıklamanın ardından Şahin, akademisyenleri dinledi, Üniversiteye ve çalışmalara dair görüşleri aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.