Dolar 32,5457
Euro 34,8770
Altın 2.440,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Sanayi faaliyetlerinin gelişimi kalkınmayı hızlandırıyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sanayi ve ticaret faaliyetlerinin gelişimi ile toplumsal refahın artması arasında anlamlı bir bağ olduğunu belirtti.

Sanayi faaliyetlerinin gelişimi kalkınmayı hızlandırıyor
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ekim 2021 13:07

Rektör Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nuray Öztürk ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy’la birlikte, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş’ı ziyaret etti.

Teknokent sürecine sağladıkları katkılar münasebetiyle ATSO Başkanına teşekkür eden Şahin, bu çalışmaların önemine dikkat çekti.

Üniversite-Şehir ve Üniversite-Sanayi iş birliğini daha da geliştirmek adına, kampüste farklı birimlerin çeşitli alanlara hitap eden projeler ortaya koyduklarını kaydeden Şahin, projelere dair somut adımların ivme kazanmasının toplumsal kalkınmayı da hızlandıracağını ifade etti. Bu sürece mümkün olan her katkıyı samimi bir biçimde vermeye çalıştıklarına da dikkat çeken Prof. Şahin, “Tüm yenilik süreçlerini yakından takip ediyoruz. Teknokent, hedeflere ulaşmada çok önemli bir noktada duruyor” dedi.

ATSO Başkanı Göktaş da ziyaretleri münasebetiyle Rektör Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.