Dolar 32,5161
Euro 34,8074
Altın 2.475,62
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Sanayi Sitesi’nin proje tanıtım toplantısı yapılıyor

Aksaray Belediyesinin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı. Projenin tanıtım toplantısı ise Kültür Merkezinde gerçekleşecek..

Sanayi Sitesi’nin proje tanıtım toplantısı yapılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2015 13:08

Aksaray Belediyesi, TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince hazırladığı sanayi sitesi projesiyle sanayi bölgesini şehir dışına taşıyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve sanatkârların modern ticaret alanına taşınması amacıyla ciddi adımlar atarak TOKİ Başkanı Aksaray’a davet etmişti. TOKİ Başkanına projeyi anlatan Başkan Yazgı, sanayicilerle yaptığı görüşmelerde esnaflarının çoğunluğunun taşınmadan yana olduğunu ve projeye sıcak baktıkları için böyle bir proje hazırlandığını aktardı.

Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda sanayi esnaflarıyla Kültür Merkezinde yapılan geniş katılımlı istişare toplantısında esnafların çoğunluğu projeye açık destek verdiklerini göstermişlerdi. Hatta biran önce projenin hayata geçmesi gerektiğini Başkan Yazgı’ya ilettiler. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, madeni sanatkârlar ve esnaf temsilcileriyle yaptıkları görüşmeler ışığında TOKİ ile mutabakat sağlandığı duyurmuştu.

Sanayi esnaflarıyla yapılan görüşmeler ve TOKİ yönetimi ile varılan mutabakat neticesinde modern sanayi sitesinde son aşamaya gelindi. Sanayi projesinin tanıtım toplantısı sanayicilerin katılımı ile 15.10.2015 Perşembe günü Saat: 10.30’da Kültür Merkezinde yapılacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.