Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Sarıyahşi İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ziyareti

Sarıyahşi İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2018 21:24

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Aksaray Halk Eğitim Merkezi Müdürü Azmi Arı ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin başlatmış olduğu okum-yazma seferberliği kapsamında Sarıyahşi İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendiyi Sarıyahşi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bulat, Şube Müdürleri ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri karşıladı. Yeşim Pekmez Hanımefendi Halk Eğitim Merkezinde kursları devam eden kursiyerleri ile bir süre görüştükten sonra kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Merkezinde görevli öğretmenlerden bilgi alan Yeşim Pekmez hanımefendi; “Ev hanımı bayanlarımızı kurslara katılmaya davet ediyoruz. Sizler bu kurslarda yaptıklarınız ve yapacaklarınızla başkalarına hem cesaret hem de örnek olacaksınız. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin başlatmış oldukları okuma-yazma seferberliği kapsamında okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımıza kurslar açarak onlara okuma yazma öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda okuma yazma bilmeyen tanıdıklarınız varsa kurslara yönlendirelim, hatta gelme imkanı olmayanların evlerine kadar bu kursları taşıyabiliyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Bulat, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde okuma-yazma, ev tekstili ürünleri, spor, hasta yaşlı bakım ve hijyen eğitim kursları verildiğini ve toplamda yaklaşık olarak 80 kursiyere eğitim verildiğini belirtti. 6 okuma-yazma kursunda toplam 14 öğrencinin bulunduğunu belirtti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi verdikleri bilgilerden ve konukseverliklerinden dolayı İlçe milli Eğitim Müdürü Bulat’a, Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerlerine teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.