Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Şehit aileleri Vali konutunda ağırlandı

Şehit aileleri Vali konutunda ağırlandı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ocak 2022 14:59

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu şehit ailelerini Vali konutunda ağırladı.

Şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Aydoğdu; tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Vali Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Türkan Aktürk ile birlikte şehit anneleri ile şehit eşlerini Vali Konutunda ağırladı.

Şehitler için Yasin-i Şerif okutularak dua edilirken şehit aileleri ile yakından ilgilenen Emine Aydoğdu; evlatlarını vatan için bayrak, din ve tüm kutsal değerler için veren şehit veren ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu söyledi. Devlet ve milletin şehitliğin verdiği gurur ve onur ile yaşayan ailelerine her zaman sahip çıktığını ifade eden Emine Aydoğdu; şehit aileleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Aksaraylı şehitler; Kazım Ay, Mustafa Keser, Hamza Gümüşsoy, Yıldırım Aras, Ünal Demir, Kadir Yıldız, Yavuz Bayal, Erdal Akbulut, Orhan Koçak, Yavuz Çoban, Mikail Candan, Kadir Aydın, Şahin Sarılmaz’ın aileleri ile bir süre sohbet eden Emine Aydoğdu; tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Devletin varlığını her zaman hissettiklerini, kendilerine her zaman destek olunduğunu belirten şehit yakınları memnuniyetlerini belirterek Emine Aydoğdu’ya teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.