Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Şehitlerimiz sayesinde birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor..

Şehitlerimiz sayesinde birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
31 Temmuz 2017 19:33

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor. Şehit ailelerine özel ilgi gösteren Pekmez, ziyaret ettiği şehit ailelerinin sorunları ve ihtiyaçları ile yakından ilgileniyor.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdür Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, 105. Dönem Mülki İdare Amiri – Aksaray Kaymakam Adayı Elif Nur Yaman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk ile birlikte Elmacık Köyü’nü ziyaret etti.

Şehidin kız kardeşi Yüksel Gökkuş’un davetiyle Elmacık Köyünde şehidin babası Seyfullah Köksal ve aile üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Yeşim Pekmez Hanımefendi yakından ilgilendiği aile üyeleri ile bir süre sohbet etti.

1995 yılında Van Başkale’de vatani görevini yaparken şehit düşen Halil Köksal’a Allah’tan rahmet dileyen Pekmez; şehitler sayesinde birlik ve beraberlik içinde yaşadıklarını belirtti.

Şehitlerin kutsal değerler uğruna can verdiğini vurgulayan Pekmez; “Şehitlerimizden bizlere emanet olarak kalan onların çok kıymetli aileleri ile her zaman birlikte olmaktan büyük onur duyuyoruz. Hepimiz biliyoruz ki şehitlerimiz sayesinde cennet vatanımızda yaşayabiliyoruz. Bize düşen vatan, bayrak, din, ezan uğruna canlarını veren şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmaktır. Biz her zaman şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Şehit yakınlarının karşılaştıkları sorunlarının çözümü varsa eksiklik ve ihtiyaçların giderilmesi için gayret gösterdiklerini belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit ailelerini ziyaret etmekten onlarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

Şehit Halil Köksal’ın kız kardeşinin engelli çocuğu Şule Gökkuş ile ilgili bilgi alan Yeşim Pekmez bir süre sohbet ettiği Gökkuş’a kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Engelli Gökkuş’un evde bakım hizmetinden yararlanması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce gerekli çalışmanın başlatılacağını belirten Pekmez; Gökkuş’un daha rahat hareket edebilmesi için akülü bir araç temin edilmesi konusunda yardımcı olacaklarını belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.