Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şehitlerimizin emaneti aileleri her zaman baş tacımızdır

Şehitlerimizin emaneti aileleri her zaman baş tacımızdır
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mayıs 2018 21:35

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ve yakınlarını ziyaretlerine devam ediyor.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile 1990 yılında şehit olan polis memuru Atıf Akay’ın kardeşi Mehmet Akay, 1992 yılında bölücü örgüt mensuplarının askeri konvoya düzenledikleri hain saldırıda şehit olan Veyis Turgut’ın kardeşi Mustafa Turgut ile 1995 yılında Şırnak’ta vatani görevini yaparken şehit olan Murat Yumuşak’ın eşi Hatice Yumuşak’ı ziyaret etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit eşi ve yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Şehit eş, çocuk ve yakınları ile tanışmak, onlarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Pekmez; “Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Onların emaneti aileleri her zaman baş tacımızdır. Bize düşen şehitleri ile gurur duyan ailelerinin her zaman yanında olmaktır. Devletimiz ve milletimiz bu konuda her zaman hassas davranmıştır.” dedi.

Aksaray’da ziyaret ettikleri şehit ailelerinin şehitleri ile duydukları gurur ve onurun her türlü takdirin üstünde olduğunu vurgulayan Pekmez; “Bizler şehit ailelilerimizle her zaman beraber olmaya devam edeceğiz. Onların varsa eksikliklerini gidermeye varsa sorunlarını çözmek için canla başla gayret göstereceğiz” dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi Vali Aykut Pekmez tarafından yaptırılan üzerinde şehidin fotoğrafı ve Türk Bayrağı bulunan tabloyu şehit yakınlarına takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.