Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Az Bulutlu
Aksaray
29°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Şehre dokunan çalışmalar yapmayı önemsiyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, akademik ve bilimsel çalışmaların yanı sıra, şehre dokunan çalışmalar yapmayı da önemsediklerini söyledi.

Şehre dokunan çalışmalar yapmayı önemsiyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2018 21:07

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, akademik ve bilimsel çalışmaların yanı sıra, şehre dokunan çalışmalar yapmayı da önemsediklerini söyledi.

Rektör Şahin, istişare ve hasbihal ziyaretlerine devam ediyor. Üniversitenin genel durumu, son 2,5 yıl içinde yapılan çalışmalar, hedefler ve gelecek planlamaları üzerine sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde ASÜ Rektörü, aynı zamanda akademisyenleri dinliyor, önerilerini alıyor. Akademinin mutlaka içinde bulunduğu topluma dokunması gerektiğini ve değerlerinin de belli bir disiplin içinde çalışılmasının önem teşkil ettiğini belirten Şahin, “Bu noktada her yıl pek çok konferans ve kongre gibi etkinlikler düzenliyoruz. Şehirden insanların da katılımıyla bu etkinlikler çok daha anlamlı bir hale geliyor. İnşallah el birliği içerisinde bu gibi çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Hasbihal ziyaretleri kapsamında Prof. Şahin; Matematik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. İlknur Yeşilce, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Banu Öğünç, Veteriner Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Gaye Bulut, Yrd. Doç. Dr. Ali Evren Haydardedeoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ramazan İlgün ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aslım’la görüştü..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.