Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Siemens Tekin Ticaret yenilenen yüzü ile hizmete girdi

Siemens Tekin Ticaret yenilenen yüzü ile hizmete girdi
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2020 21:11

Aksaray’da Siemens yetkili bayi yenilenen yüzü ile Ankara Caddesi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Tekin Ticaret yetkilisi Fatih Tekin: “1988 yılında başlayan bir serüven 2020 yılında devam eden ve kendini sürekli yenileyen bir misyonlu ve vizyonlunu sürekli geliştiren ve bununla siz Aksaraylı değerli hemşerilerimize her zaman en güzel hizmeti sunmak için gayret ve çaba içerisindeyiz. Bu gün yenilenen yüzü ile bir açılış gerçekleştiriyoruz. Beyaz eşya sektöründe hemşerilerimize en iyisini sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 1988 yılında babamızın açtığı dükkânı ağabeyim Ahmet Tekin ile omuz omuza verip bu günlere geldik. Açılışımıza Katalan her kese teşekkür ederim” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Enver Dinçer İse: “Bu mahalle benim doğup büyüdüğüm mahalle Fatih kardeşimiz ise benim çocukluk arkadaşım ve dostum. Bu dükkân ben kendimi bildim bileli vardır. Sağ olsun kendilerini sürekli geliştirdiler ve şimdi yenilenen yüzü ile hizmet veremeye başladı. Böyle bir konsept ve faaliyet gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Aksarayımıza bu yeniliği getirdikleri için Tekin ticarete hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra iş yerinin açılış kurdelesi Ak Parti Milletvekili İlknur İnceöz, İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Enver Dinçer , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu tarafından kesildi. Davetliler daha sonra hep birlikte iş yerini gezdiler.

İşletmeciliğini Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Tekin ticaret yetkilisi Fatih Tekin’in yaptığı açılışa Ak Parti Millet Vekili İlknur İnceöz, İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Enver Dinçer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, İl Protokol üyeleri, STK başkanları, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.