Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri Türkiye Ulusal Ödülü Açıklandı

2021 yılı Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri’ne bu yıl 220 bölgeden 330 binin üzerinde müracaat yapıldı. 165 binden fazla fotoğraf Açık Yarışma’ya …

Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri Türkiye Ulusal Ödülü Açıklandı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2021 20:12

2021 yılı Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri’ne bu yıl 220 bölgeden 330 binin üzerinde müracaat yapıldı. 165 binden fazla fotoğraf Açık Yarışma’ya dahil edildi. Hayli kuvvetli bir karar sürecini barındıran yarışta yılın konsepti “Pandemi” olmuştu.

Mehmet Aslan’ın “Halı Alanda Pandemi” isimli çalışmasında kompozisyon, ibadet yerlerinin kapatılmasının akabinde halı alanda toplumsal ara ile namaz kılan halkı anlatıyordu. Anonim olarak birinci seçilen Mehmet Aslan, Türkiye Ulusal Ödülü’nün de sahibi oldu.

Mehmet Aslan’dan Sony Dünya Fotoğraf Mükafatları Açıklaması

blank

“İlgiyle takip ettiğimiz ve dünyanın en itibarlı yarışlarından olan Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri’ne adımı yazdırmak ve ülkemi temsil etmek beni onurlandırdı. Daha evvel Sony Dünya Fotoğraf Mükafatları 2019’da ulusal birincilik elde etmiştik. 2021’de tekrar ulusal birincilik almanın memnunluğunu yaşıyorum. Fotoğraf yolunda bir şeyler yapmaya çalışırken bu tıp mükafatlar bizi taçlandırıyor ve fotoğrafa daha da sıkı sıkı sarılmamızı sağlıyor”

2021 Sony Fotoğraf Mükafatları Öğrenci, Gençlik, Açık ve Profesyonel kazananları bu yıl 15 Nisan 2021’de Dünya Fotoğraf Organizasyonu’nun toplumsal medya platformları ve web sitesinden ilan edilecek. Kazananlara dijital görüntü görüntüleme ekipmanlarının verilmesi tekrar birebir tarihte ön görülüyor.

Covid 19 pandemisinin hayatın her alanına nasıl yansıdığını görmemizi sağlayan bu kusursuz fotoğraf karesiyle bir arada öbür fotoğrafları ve finale kalan isimleri görmek isterseniz : http://www.worldlphoto.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.