Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Sultanhanı’nda cami imamından örnek uygulama

Sultanhanı Beldesi Merkez Bekirağa Camii’nde sabah namazında cemaatini artırmak isteyen imam vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor..

Sultanhanı’nda cami imamından örnek uygulama
Aksaray Anadolu AŞ
27 Kasım 2015 13:32

Aksaray’ın merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi Merkez Bekirağa Cami İmamı Hidayet Eskici, vatandaşlara sabah namazı alışkanlığını kazandırmak ve cami cemaatini artırmak için cemaate çorba ikramında bulunuyor. Özellikle müminlerin bayramı olarak buyrulan Cuma günü sabahında cemaatin azlığından dolayı Cami İmamı Eskici, ‘Sabah Namazı buluşmaları’ adı altında bir program düzenleyerek cemaat sayısını arttırmayı hedefliyor.

Özellikle cemaatin kaynaşması ve kalplerin yumuşaması adına manevi bir ortamın yaşandığını belirten cami cemaati İmam Hidayet Eskici’ye teşekkür etti.

Her Cuma sabah namazında aynı programı düzenleyeceklerini belirten İmam Hidayet Eskici ise, “Bütün din kardeşlerimizi cuma günü başta olmak üzere sabah namazlarına cemaat olmaya camilerimize bekliyoruz. Cuma gününün manevi açıdan en kıymetli ve en bereketli vaktinde, Kabetullah’ın şubesi olan camimize evlerimizi ve sıcak yataklarımızı bırakıp, güne bereketli bir şekilde başlama adına Her hafta düzenleyeceğimiz ’Sabah Namazı Buluşmaları’na bütün kardeşlerimizi davet ediyorum’’ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.