Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Tam kapanmada mezarlık temizliği ihmal edilmedi

Tam kapanmada mezarlık temizliği ihmal edilmedi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mayıs 2021 15:51

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Mezarlıklar Müdürlüğü tam kapanma döneminde kabristanlıkların bakımı ve temizliğini ihmal etmedi.

Mezarlıklarda çevre düzenlemesi başlatan ekipler, kabirler arasında bulunan atıkları ve yabani otları temizledi.

COVİD-19 virüsünün bulaşıcılığını önlemek için ülke genelinde 29 Nisan tarihinden itibaren başlayan 2 haftalık tam kapanma döneminde Aksaray Belediyesi hiçbir hizmetini aksatmadan kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Tam kapanma dönemini fırsata çeviren Belediye ekipleri, alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan çocuk oyun ve dinlenme parklarının bakım, onarım ve temizliğine kadar birçok alanda çalışıyor.

Tam kapanma döneminde şehirde bulunan kabristanlıkların bakımını ihmal etmeyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mezarlıkların genelinde bahar temizliği başlattı. Mezarlıklarda çevre düzenlemesi başlatan ekipler, ağaçlar budamasının yanında yabani ot temizliği yaparak kabirler arasında bırakılan atıkları topladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; kabristanlıklarda çevre düzenlemesi ve bakım çalışmasının devam edeceğini, Bayram sonrasında kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için ferah ve temiz bir ortam hazırlandığı bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.