Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Teknik Direktör Karaveli resmen 68 Aksaray Belediyespor’da

Teknik Direktör Karaveli resmen 68 Aksaray Belediyespor’da
Aksaray Anadolu AŞ
7 Temmuz 2023 15:04

TFF. 2.Ligi kırmızı grupta mücadele edecek temsilcimiz 68 Aksaray Belediye spor 2023/ 2024 sezonu için Teknik direktör Önder Karaveli ile anlaştı.

Aksaray Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen imza törenine Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Belediye Başkan yardımcıları, 68 Aksaray Belediye spor yönetim kurulu üyeleri ve Çok sayıda basın mensubu katıldı.

İmza töreninde İlk olarak söz alan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi:

“Önder hocam ve ekibiyle bu sezon birlikte çalışmak adına bugün ilk adımı gerçekleştirdiğimiz imza töreniyle atıyoruz.

Malumunuz Aksaray sporumuz 4 yıl içerisinde çok önemli iki şampiyonluk yaşadı. Geldiğimiz süreçte 2.lige çıkma başarısı yakaladık. Gerçekten şehrimiz ve spor camiamız adına bunun büyük bir başarı olduğunu düşünüyoruz. Hamt olsun Aksaray sporumuzun 2.lig özlemine son verdik.

Bu sezon önceliğimiz takımımızı güçlü bir ekip haline getirmek olacak. İmkanlar çerçevesinde üst sıralar içinde takımımız gerekeni yapacaktır. Bugünde alanında çok önemli başarılara imza atmış, futbol dünyasında tanınmış Önder Karaveli hocamızla irtibata geçtik ve bu süreci kendileriyle yürütme teklifinde bulunduk.

Sağ olsunlar teklifimize olumlu yanıt verdiler. Tesisleşme ve alt yapının da başarıya giden yolda olmazsa olmazlardan olduğunu biliyoruz. Bu anlamda da önemli projelerimiz var. İnşallah takımız, şehrimiz hocamız için hayırlı olsun. Allah utandırmasın’’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ardından söz alan Önder Karaveli Aksaray’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;

“Aksaray’a çok yüksek enerjiyle geldim ilk olarak şunu ifade etmeliyim ki şahsıma gösterilen ilgi alaka ve samimiyet tercihimin 68 Aksaray Belediyespor olmasında ki en önemli unsur oldu. Şampiyon olmuş bir takıma geldim geçen sezonki başarıları, emekleri için daha önce Başakşehir de birlikte çalıştığımız Mustafa Sarıgül’ü ve ekibini tebrik ediyorum.

Bu sezon Aksarayspor’da gerçekçi hedefler kovalayacağız buradan 68 Aksaray Belediyespor camiasına şu sözü verebilirim stada geldiklerinde iyi futbol seyredecekleri bir takımları olacak, maçımızı nerede oynarsak oynayalım iç saha ya da deplasman fark etmeksizin oynanan oyundan vazgeçmeyen hiçbir şekilde mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oluşturacağız. Aksaray şehrini ekibimle beraber en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Atılan imzaların ardından 68 Aksaray Belediye spor’un yeni hocası Önder Karaveli basın mensuplarının sorularını cevapladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.