Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Telegram Kanalları

Telegram Kanalları
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2022 11:17

Telegram grupları vasıtasıyla bu sektör hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir, daha doğru kararlar vererek bilinçli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz.

Kripto dünyasına yeni giriş yapanlardan biriyseniz, başkalarının tecrübelerine kulak vererek daha çok şey öğrenirsiniz. Evet, internetten de bu konu hakkında çeşitli yazılar okuyabilirsiniz. Fakat bizzat bu işi yapanların deneyimlerini dinlemek, onlardan fikir almak, başarılarını ve başarısızlıklarını kendilerinden duymak gibi olmaz. Telegram kanalları adminlerin paylaşım yapabildiği mecralardır. Aboneleri sadece yöneticiler görebilir. Telegram kanalları, gruplar kadar olmasa dayağın olarak kullanılır.

telegram

İşte kripto para grupları Telegram platformunda size bu imkânı sunar. Hangi coin ne kadar yükseldi veya düştü, yatırımcıların beklentileri ne düzeyde, bu sektörün içinde olanlar ne düşünüyor? Bunları kripto para gruplarından öğrenebilirsiniz.

En Yeni Telegram Kripto Para Grupları 2022

Binlerce kripto para olduğunu, hepsinin farklı özellikler taşıdığını ve bu sektörün büyük riskler barındırdığını biliyoruz. Dolayısıyla kripto paralara yönelik doğru, güvenilir ve güncel bilgilere ulaşmak, sektör tecrübesi olanlarla fikir alışverişinde bulunabilmek çok önemli.

Telegram kripto para grupları da bunun için kurulmuş durumda. Siz de bu sektörü daha yakından tanımak, coinler hakkındaki analizleri ve değerlendirmeleri okumak için bu gruplara katılabilirsiniz.

Telegram’da iddaa analizleri yapılan gruplarda vardır. Futbol analizleri, maç yorumları yapılır. Kripto grupları kadar iddaa yorumları yapılan Telegram grupları da yaygın olarak tercih ediliyor. Telegram iddaa grupları futbol ve maç tartışmaları için kullanılmakta. İddaa dünyasını ilgilendiren haberleri anlık olarak bu gruplar üzerinden takip edebilirsiniz. Böylece gelişmelerden hemen haberiniz olur, hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız.

En Popüler Telegram Sohbet Grupları

Sitemizde farklı kategorilerden birçok grup listesi olduğu gibi, kripto para konusunda da zengin alternatife sahibiz. Piyasaları yorumlayabileceğiniz, dalgalanmaları tartışabileceğiniz, kripto paranın nabzını tutabileceğiniz en güncel gruplar burada!

Siz de Telegram sohbet grupları listesi içinde yer verdiğimiz seçenekleri inceleyebilir, dilediğiniz gruplara tek tuşla katılım sağlayabilirsiniz.

Telegram sohbet grupları arasında en aktif, en büyük grupları sitemizde bulabileceksiniz. Öyleyse sizin gibi kripto paralara ilgi duyan kişilerle bir araya gelip sohbet etmek, tavsiye almak ve yolun başında olanlara rehberlik etmek için bu gruplara üye olun.

Her geçen gün daha fazla kişinin rağbet gösterdiği kripto para sektörünü tüm ayrıntılarıyla keşfetmek istiyorsanız bu gruplar tam size göre!

Bitcoin, altcoinler, dolar ve altın gibi değerlerin tartışılıp piyasaların analiz edildiği bu gruplar ufkunuzu açacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.