Dolar 32,5571
Euro 34,8682
Altın 2.429,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Temmuz verilerine göre en popüler 100 marka arasında

Markaların sosyal medya performanslarını tarafsız bir biçimde ölçümleyen ve bu ölçümlerin ardından yaptığı puanlamayı belirli aralıklarla yayımlayan SocialBrands’in hazırladığı BoomSocial endeksine göre Aksaray Üniversitesi (ASÜ), en iyi 100 marka içinde 96’ncı basamakta yer aldı.

Temmuz verilerine göre en popüler 100 marka arasında
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2021 10:50

1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında 58 bin 767 markanın Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşılan 2 milyonun üzerindeki ileti ile 2.2 milyar etkileşimi inceleyen SocialBrands, Türkiye’de sosyal medyanın en popüler markalarını listeledi.

ASÜ, ilgili listede en iyi 100 marka içinde 96’ncı basamakta yer aldı. Liste, eğitim kurumlarının yanı sıra, ülkenin ve dünyanın en ünlü eğlence, otomotiv, enerji, alışveriş, gıda, finans, sağlık, medya, giyim, seyahat ve teknoloji gibi markalarını da kapsıyor.

blank

ASÜ, bahsi geçen tüm markalar arasında en iyi ilk 100 içerisinde yer almanın yanı sıra, listeye girebilen 12 yükseköğretim kurumundan da birisi oldu. Sosyal medya popülaritesi gün geçtikçe artan ASÜ, şehrin de en bilinir markası ve Aksaray’ın tanıtımının lokomotifi görünümünde. SocialBrands, verileri, hesapların takipçi sayısı, takipçi artış oranları, sayfaların yapısı, paylaşılan iletiler, iletilerin türleri, iletilerin aldığı beğeni, yorum ve reaksiyonlar gibi herkese açık onlarca performans göstergesine göre değerlendiriyor.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ülkenin ve dünyanın en iyi markaları içerisinde ASÜ’nün de yer almasından duydukları mutluluğu dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.