Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 28°C

TERME BELEDİYESİ’NDEN NORMAL DOĞUM EYLEMİNE DESTEK

TERME BELEDİYESİ’NDEN NORMAL DOĞUM EYLEMİNE DESTEK
6 Aralık 2024 15:11

SAMSUN-BHA

Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde başlatılan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Normal Doğum Eylem Planı” çerçevesinde, doğal doğumu teşvik etmek amacıyla düzenlenen faaliyetler Terme Belediyesi’nde ele alındı.

Terme Devlet Hastanesi yöneticileri ve çalışanlarından oluşan heyet, “Doğal Olan, Normal Doğum” temasıyla gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmak ve iş birliğini geliştirmek amacıyla Başkan Şenol Kul’u ziyaret etti.

Görüşmede, doğal doğumun önemine dikkat çeken projeler hakkında detaylı bilgi verilirken, toplumda farkındalık oluşturacak yeni faaliyetlerin planlanması için görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kul, sağlıklı nesillerin yetişmesi için bu tür projelere tam destek verdiklerini belirterek, “Toplum sağlığı adına yapılan bu anlamlı çalışmalarda her zaman yer almaya hazırız,” dedi.

Terme Belediyesi ile Terme Devlet Hastanesi arasında gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, doğal doğumu teşvik eden projelerin ilçede daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.