Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Aksaray’a geliyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Aksaray’a geliyor
Aksaray Anadolu AŞ
5 Nisan 2023 00:26

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Aksaray’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Cuma Kapalı Semt Pazarı açılışında iftar programında vatandaşlarla buluşacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Aksaray’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Cuma Kapalı Semt Pazarı açılışında iftar programında vatandaşlarla buluşacak.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı Cuma Kapalı Semt Pazarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile açılıyor.

Aksaray Belediyesi, son yıllarda modern kent görünümünün gereği olarak Pazar alanlarının kapalı olması için şehir genelindeki birçok Pazar alanında çalışma yaptı. Kapalı Pazar alanı sayısını artıran Aksaray Belediyesi’nin son çalışması Şifahane Mahallesi, Mithat Gürsoy ilkokulu karşısında bulunan Cuma Pazarında oldu.

Uzun yıllar boyunca kullanılan Pazar alanının ihtiyaçları tam anlamı ile karşılamaması üzerinde yenileme çalışması başlatıldı. Pazar alanının daha kullanışlı hale gelmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında deforme olmuş çatıları sökülerek alt yapı eksiklikleri giderildi. Alt yapısının tamamlanması ile birlikte zemin iyileştirme ve betonlama çalışmaları ile birlikte çatı kaplamaları da yapıldı. Cuma Semt pazarı yenilenmesi ile birlikte toplamda 3 bin 300 metrekarelik kapalı alanda hizmete alındı. Cuma Pazar alanında yapılan yeni çelik çatı konstrüksiyonları, ilerleyen süreçte güneş enerji santrali kurulabilecek biçimde projelendirildi.

Pazar esnafının ve 3 mahallede ikamet eden vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden kullanacağı Kapalı Pazar alanı 5 Nisan Perşembe günü Saat:18.00’da açılacak. Bir dizi ziyaretler için Aksaray’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, açılışın ardından Pazar alanında kurulacak Mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya gelecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ve il protokol üyelerinin katılımı ile yapılacak olan açılışa ve mahalle iftarına tüm vatandaşları davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.