Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Tiktok Nasıl İndirilir ve Nasıl Kullanılır? 

Tiktok Nasıl İndirilir ve Nasıl Kullanılır? 
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mart 2022 01:44

Tiktok İndir nasıl yapıldığını merak ediyorsanız. Video kliplerinizi sosyal medyada paylaşmak istiyorsanız TikTok’u indirmelisiniz. Bu uygulama, kullanıcıların 15 saniyeye kadar kısa videolar oluşturmasına ve yüklemesine olanak tanır. Diğer video paylaşım uygulamalarından farklı olarak, kullanıcıların içeriklerini gizli tutmasına olanak tanır ve ücretsiz olarak kullanılabilir. Tiktok İndir için, videolarınızdan filigranları kaldırmanızı sağlayacak CapCut adlı bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Bu aracı PC ve mobil için kullanabilirsiniz.

TikTok nasıl İndirilir ?

  • Telefonunuza TikTok yükle için CopyTrans Photo kullanabilirsiniz. iPhone’unuzu PC’ye bağlayın ve uygulamayı açın. Açılan pencerede PC ve iPhone fotoğraflarınızı göreceksiniz. TikTok videolarını bilgisayarın klasörüne sürükleyip bırakın. Bu videolar artık bilgisayarınızda güvenle saklanacak. Hatta bunları sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. TikTok videolarını indirdikten sonra daha sonra kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.
  • TikTok’u Android cihazınıza indirmek için Google Play Store’a gidin ve uygulamanın APK dosyasını arayın. Uygulamayı App Store’da bulamıyorsanız, her zaman çevrimiçi olarak arayabilirsiniz. Uygulamayı iOS cihazınıza indirmek için yazıdaki adımları takip edebilir veya VPN kullanabilirsiniz. Başlamak için yaratıcı olmanız ve biraz araştırma yapmanız gerekir.
  • TikTok videolarını indirmek için üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bu uygulamalar, beğendiğiniz herhangi bir TikTok videosunun URL’sini kopyalamanıza izin verir. Bir yardımcı sitenin yardımıyla TikTok videolarını indirmek için URL’sini bilmeniz gerekir. En iyi yardımcı web sitesi Musically Down’dır. Bu web sitesi size videonun bir ön izlemesini, başlığını ve Tiktok İndir seçeneklerini sunar.

tiktok

TikTok Nasıl kullanılır?

  • TikTok’u indirdikten sonra, e-posta adresiniz ve telefon numaranızla kaydolmanız gerekir.
  • Bundan sonra, milyonlarca kısa videoya erişebileceksiniz. Kaydolduktan sonra videoları kategorilere, etiketlere ve yaratıcılara göre arayabilirsiniz.
  • Uygulama ayrıca ülkenizi ve bölgenizi değiştirmenize izin verir. Konumunuzu değiştirmek, TikTok’a farklı bir dilde erişmenizi sağlar.
  • Kullanımı eğlenceli bir uygulama olmanın yanı sıra, uygulama üzerinde kendi müzik videolarınızı da kaydedebilirsiniz. Videolar sadece 15 saniye uzunluğundadır.
  • Uygulama çocuklar için güvenlidir ve videolarınıza filtreler ve efektler eklemenize olanak tanır.

Tiktok İndir istiyorsanız, videonuz için bunları indirme seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir. Bu seçeneğe sahip değilseniz, videoyu ekrandan kaydetmeniz gerekir.  İndirme Sitesi;  https://www.tiktokindir.biz/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.