Dolar 32,5010
Euro 34,5615
Altın 2.501,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 21°C

TOKİ-Akin Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor

İl Özel İdaresinden TOKİ güzergâhı hattı üzerinde bulunan kavşak ve yolda çalışmalar sürerken önümüzdeki ay içerisinde yolda asfalt serim çalışmasının başlayacağı bildirildi..

TOKİ-Akin Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
30 Nisan 2016 01:52

Daha geniş olması planlanan yolda şuanda dolgu, yol genişletme ve istinat duvarlarının yapımı hızla devam ediyor.
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapım ekibi Belediye mücavir alan sınırları içerisinde yer alan Özel idare ve TOKİ hattında çalışmaları yoğunlaştırdı.

Daha önce yol genişletme çalışmasının başladığı yolda kot farkı fazlalığı nedeniyle istinat duvarı olmadığı için bazı bölgelere dolu yapılamamıştı. Yer zeminin hata olmaması için istinat duvarı yapımı birkaç parçaya ayrıldı. Ekipler istinat duvarının yapımının verilen tarihe yetiştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diğer bir yandan alt yapısı tamamen yenilenen yolda menfez ihalesi yapılarak menfez yapımı tamamlandığı bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı;“ İstinat duvarı yol kotu seviyesine ulaştığında üst kısmına demir korkuluk yapılacak. Tüm bu çalışmaların devam ettiği yolda stabilize ve asfalt öncesi zemin hazırlıkları da yapılmaya başlanacak. Modern bir Aksaray oluşturmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.